home · tea · memoria · enlaces

Dalle Barricate di Parma del 1922 alle trincee della Spagna Repubblicana 1937

Il·lustració feta en ocasió de la dignificació In Memòriam l’1 de juny de 2013 a Barcelona en reconeixement de Guido Picelli, Antonio Cieri i els antifeixistes que van lluitar contra el feixisme als carrers de Parma a Itàlia i contra el feixisme a les terres d’Espanya, (1936-1939).

Inspirada en les fotos de les barricades de Parma de l’any 1922, la imatge de Guido Picelli a la revista Il Ribelle i la estrella vermella dels brigadistes internacionals

Guineu2012

Fitxa

Titol: Dalle Barricate di Parma del 1922 alle trincee della Spagna Repubblicana 1937

Autora: Ana Mª Marín Gálvez (España), escultora i gravadora

Tècnica: Xilografía sobre fusta impresa a dues tintes. Tintes linogràficas Lefranc i Bourgeois amb base d’aigua, paper Japó de gampi y cotó de 60 gr.

Edició de 120 impresa per la artista de forma completament manual, a Barcelona.

Mides: 56 x 42 cm

Preu: 20€ + 6€ despeses d'enviament a Barcelona

"Recordo la primera escultura que vaig fer quan per mi, les cadires eren tan altes com taules.

El camí ha estat llarg i la recompensa és que em dedico al que més estimo. Mostrar que la creativitat és patrimoni de tots, i que els artistes la portem com a bandera.

En aquest camí artístic i de recerca he conegut amb major profunditat el que es el Tacte, gràcies a treballar per persones cegues des de l’espai i el volum; també he somiat la conformació de la Pau, gràcies a col·laborar en aquest àmbit. La reflexió i el treball sobre la accessibilitat, la inclusió, la cultura per a tothom on la Memòria també té un lloc important. Recordar per reconèixer, per no oblidar, per entendre que totes les persones que ens han precedit i que han donat la seva vida per que nosaltres tinguem millor vida, mereixen el respecte degut i ens emplacen a ser millors, agraïts per aplicar aquelles idees que varen somiar i per les quals van entregar les vides. Des de el meu àmbit artístic procuro donar llum amb el record, la estètica, i els materials. Entenc la memòria com a llavor per futures respostes, cada esdeveniment és un fet present en la consciència de l’Univers i d’aquest oceà tots en formem part."

Ana Mª Marin Gálvez.
Escultora i gravadora
Barcelona, 1960

 

Descarrega Fitxa técnica (pdf)

Forma de pagament:
Mitjançant transferència bancària al conte: Caixabanc: 2100-3234-96-2100688263
Envieu un mail a anamaringalvez@gmail.com amb el nom, telèfon, mail de contacte i l'adresa on voleu rebre el gravat juntament amb una còpia del justificant de pagament.

 

Escultura Táctil • contacto • mapa • inicio

© Ana Marín Gálvez · Barcelona 2019 |  diseño(rm)  |  XHTML 1.0  |  CSS  |  WAI-AA